Multiplicet [mʏlti'plikɛt] 
is latijn en staat voor "...dat hij vermenigvuldigt".
Multiplicet staat voor het vermenigvuldigen van het eigenaarschap, de creativiteit en intelligentie van professionals in organisaties.​

Onbenut pontentieel

In veel bedrijven worden 'de beste jongetjes en meisjes van de klas' gepromoveerd naar managementposities. Veel van die 'beste professionals' vertrouwen (terecht) op hun eigen capaciteiten, en hebben daarom minder zicht op de (diversiteit in) capaciteiten en intelligentie in het team.

Het zijn slimme leiders en tóch weerhouden zij anderen ervan om het beste uit zichzelf te halen. De intelligentie en mogelijkheden van medewerkers worden ingeperkt en dit kost de organisatie veel tijd en geld. Medewerkers en organisaties laten potentieel onbenut in een tijd waarin van iedereen wordt verwacht om met minder mensen méér werk te verrichten. Om slimmer te werken.

vermenigvuldigen van capaciteiten

Vermenigvuldigen van de capaciteiten binnen uw organisatie haalt méér uit het bedrijf. Veel meer. Het benutten van alle capaciteiten van medewerkers levert een significant hogere tevredenheid bij medewerkers op, een aanzienlijk lager verzuim en een hoge klanttevredenheid. 

Stelt u zich eens voor hoe uw project, afdeling of organisatie eruit zou zien als deze zou worden geleid op een vermenigvuldigende manier. 


dat kan en moet anders

Elke organisatie is een potentiële verzamelplaats van intelligentie en creativiteit. Leiders zouden hun kennis en kunde vooral moeten inzetten om al deze vaardigheden aan te spreken in de mensen om hen heen. Inspirerende (project)managers die medewerkers uitdagen om zichzelf te 'stretchen' en resultaten te bereiken die verwachtingen (van henzelf en hun omgeving) overtreffen. Met de juiste werkwijze en middelen helpt Multiplicet

deze capaciteiten te ontdekken en in te zetten.

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over dit thema en wat Multiplicet voor u kan betekenen in een specifiek traject, met duidelijke en uitdagende doelstellingen. Neem daarvoor gerust contact op! 

Over
Multiplicet

Over Harry Wijsbroek

Ik ben een ervaren en gedreven interim manager van professionals. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis verworven en ervaring opgedaan binnen diverse instanties en branches. 

Mijn expertise ligt op het vlak van (interim) management, project- en programmamanagement, consultancy en change management.
 

Het ontwikkelen van teams met professionals is een kwaliteit waar ik aantoonbaar succesvol in ben. Niet alleen het ‘smeden’ van het team als collectief, maar juist de individuele coaching en (talent)ontwikkeling is voor mij de kern van de ontwikkeling van een high performance (project)team. Mijn teams 
onderscheiden zich door het leveren van hoge prestaties in een goede sfeer, met hoge (interne)klant- en medewerkers-tevredenheid en een zeer laag verzuim.

 

Als persoon sta ik bekend om mijn 
executiekracht, creativiteit, integriteit en betrokkenheid. Ik houd van veranderen en innovaties en lever scherpe, alles-omvattende analyses. Ik ben plezierig in de omgang, heb humor en het nodige relativeringsvermogen. In mijn aansturing geef ik veel vertrouwen, ruimte en vrijheid. Hier tegenover staat dat ik ‘demanding’ ben door mijn drive, betrokkenheid, resultaatgerichtheid en het geven van gerichte feedback. Ik neem geen genoegen met snelle antwoorden, ben direct en to the point.
 

Als adviseur lever ik veel toegevoegde waarde door snel de kern van het probleem te zien én oog te hebben voor de details. Hierbij heb ik begrip voor de uitdagingen en het stakeholderspel van mijn gesprekspartners in management en directies. Met een goed team zorg ik voor de realisatie van de opdracht door richting te geven, te coachen, kritisch en vasthoudend te zijn.

Onderscheidende teams

Harry Wijsbroek is ervaren als manager van professionals; als lijnmanager, project/ programmamanager en verandertrajecten. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het geven van adviezen bij diverse organisatievraagstukken.

Teams geleid door Harry onderscheiden zich door het leveren van hoge prestaties in een goede sfeer, met hoge klant- en medewerkers-tevredenheid en een zeer laag ziekteverzuim. 


Harry heeft gewerkt voor:

Download CV
beknopt

Download CV
uitgebreid