Vermenigvuldigt resultaten

multiplicet

werkwijze

Wat wij anders doen...

Vermenigvuldigen van resultaten

 

 

Veel bedrijven hebben een missie en een visie. Uw medewerkers hebben hun eigen redenen of dromen waarom zij doen wat zij doen. Om hun dromen te realiseren zetten mensen hun talenten in. De persoonlijke missie van de medewerker moet minimaal in lijn van die van uw bedrijf liggen om medewerkers enthousiast te krijgen voor 'het hogere doel'. Maar dan...

 

Dan is het een kwestie van het losmaken van alle kwaliteiten bij iedereen die bij het bedrijf werkt. Dat is geen sinecure. Intelligente mensen, die in hun vrije tijd bijvoorbeeld voorzitter zijn van de plaatselijke voetbalvereniging, nemen

vaak genoegen met een weinig uitdagende baan.
Werkzekerheid, een voorspelbare omgeving en een vast salaris zijn prima 'middelen' om een heel apparaat aan medewerkers letterlijk bezig te houden.

 

Wat doet multiplicet dan (anders)?


Gras groeit niet harder door eraan te trekken. Ook worden medewerkers niet slimmer, productiever, meer klant- en ontwikkelgericht door aan hen te trekken of door uw mensen vooruit te duwen. Dit gebeurt pas als hun werk in lijn ligt met hun talenten en hun doelen of dromen én als zij hun werk op een zinvolle, slimme, eigen manier kunnen uitvoeren.

Multiplicet levert diensten op het gebied van interim management, project/programmamanagement, verandermanagement en consultany. In de uitvoering van deze diensten is er altijd speciale aandacht voor de juiste mens op de juiste plek. Het behalen van zoveel mogelijk rendement voor de medewerker zelf, voor het bedrijf waarvoor hij of zij werkt en uiteindelijk voor uw klant, die een betere dienstverlening ervaart. 

 

specialismen

Projectmanagement

"The project is 90% done. Now we just need to do the other half!"
 

Herkent u dit? Projecten duren een eeuwigheid of sterven een langzame dood. Multiplicet voert een andere manier van projectmanagement uit. Het start met de visualisatie van het einddoel. Wij zoeken de juiste mensen (met de juiste skills) voor de klus in uw organisatie. En gebruiken uitstekende online projecttools waarmee iedereen - ook u als opdrachtgever - de voortgang van het project real time volgt.

Interim management

De (verander)managementparadox:
"The dynamics and organizational developments are influenced by everyone, yet controlled by no one"

Wij passen niet op de tent. Een managementopdracht is voor Multiplicet een doelstelling realiseren. Het is tevens een goede gelegenheid voor persoonlijke en teamontwikkeling. Professionals hebben behoefte aan het hebben van meer invloed. Wij helpen hen met het verhogen van de persoonlijke effectiviteit in high performance teams. Waardoor meer doelen worden gerealiseerd. Goed voor de medewerker én het bedrijf.

PARALLAX IMAGE CAPTION HERE

PARALLAX IMAGE CAPTION HERE

Consultancy

"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough"
-- Albert Einstein

Hoeveel dikke rapporten heeft u ongelezen in uw (digitale) bureaulade liggen? Multiplicet doet het anders. Met een aantal van uw eigen specialisten voeren wij een korte, grondige analyse uit. De resultaten en oplossingen worden gepresenteerd in een bondig document. Visuele elementen worden gebruikt om de tekst nog begrijpelijker te maken. Eenvoudig uitgelegd dus.
En als u wilt... voeren wij het plan ook uit. Practical consultancy!

Advies en coaching

"Succesful people are always looking for opportunities to help others. Unsuccesful people are always asking, 'what's in it for me?'"
--Brian Tracy

Adviezen geven aan opdrachtgevers en het coachen van professionals in teams of projecten is iets dat wij 'van nature' doen tijdens de opdracht die wij voor u uitvoeren. Desgewenst kunt u Multiplicet ook inschakelen voor specifieke advies- of (persoonlijke) coachtrajecten.Professionals

"Leiding geven aan professionals? Niet doen!"
--Dr. Ir. M.C.D.P. Weggeman
 
'Professionals'... wat zijn dat? Dit zijn uw goedopgeleide medewerkers die prima in staat zijn om zelfstandig hun werk uit te voeren. Sterker, zonder 'toezicht', met steun en meer vrijheid gaan zij nog beter presteren. Zij weten immers zelf wel hoe zij hun werk moeten uitvoeren en hebben geen 'oppas' nodig. Terecht! 


Waar professionals wél behoefte aan hebben zijn duidelijke doelen, kaders en een mogelijkheid om te sparren op hoofdlijnen, aan een (interim) manager die diverse professionals aan elkaar kan koppelen, barrières verwijdert, zonder zich teveel te bemoeien met de inhoudelijke uitvoering van het werk. 

En dat is precies waar Multiplicet goed in is.